preloader
Tatjana Jovanović - Maticne celije SSCB

Tatjana Jovanović

Tatjana Jovanović je izvršni direktor za medicinske poslove u BTGMED Bosna i Hercegovina. Nakon što je završila Li Po Chun United World College u Hong Kongu, studirala je i sa počastima diplomirala biologiju i hemiju na Univerzitetu St. Lawrence u Njujorku 2016. godine. Tokom studija u Kopenhagenu je istraživala uticaj biotehnologije na medicinu. Uvid u etičke kodekse svjetskih biotehnoloških institucija je sticala na seminarima u Kembridžu i Oksfordu.

Otvorenost prema ljudima i novim iskustvima počela je da njeguje još u djetinjstvu baveći se karateom i folklorom. Kolege, saradnici i klijenti je prepoznaju kao prirodnu i srdačnu. Saglasni su da je izuzetno predana poslu i sposobna da proces saradnje učini spontanim i ugodnim.

Ona uživa da svoje znanje, iskustvo i ljubav prema genetici dijeli sa drugima. U razgovoru sa saradnicima i klijentima ističe prednosti prenatalnih i genetskih testova. Kada je u pitanju liječenje imunoloških, hematoloških i metaboličkih poremećaja, izazov joj je upoznati saradnike i klijente sa učinkovitošću matičnih ćelija iz krvi i tkiva pupčane vrpce.

Ukoliko vam je važno da u osjetljivom periodu trudnoće imate pored sebe stručnost svjetskog ranga ali i izvanredan spoj znanja, posvećenosti i podrške u ovoj oblasti, Tatjana je vaš izbor.

Kontaktiraj Tatjanu na:

Trudna si?

Prijavi se za edukativne informacije i posebne ponude, samo za Tebe!