Dots - Maticne celije SSCB

Sandra Losić

Sandra Losić, apsolvent na Medicinskom fakultetu u Nišu, još kao djevojčica pokazuje veliku empatiju prema ljudima. To je odvodi na studije medicine na kojima nastavlja porodičnu tradiciju. Sandra je bila đak generacije i nosilac „Vukove diplome“. Govori engleski, njemački i vlada osnovnim nivoom švedskog jezika. Kolege i pacijenti kažu da Sandra uliva veliko povjerenje svojom odgovornošću, vaspitanjem i razumjevanjem potreba trudnice i njene porodice. Kao dio BTG Srbija tima, Sandra će te sprovesti kroz sve procese, korak po korak – od Veritas testa do čuvanja matičnih ćelija u Švajcarskoj banci matičnih ćelija. 

Ukoliko ti je važno da tokom trudnoće imaš brižnog savjetnika koji će znanjem i podrškom umiriti tvoje sumnje i doprinijeti tome da dobiješ prave informacije u vezi Veritas prenatalnog testa i najnovijih dostignuća u oblasti čuvanja i liječenja matičnim ćelijama, Sandra je pravi izbor!

Kontaktiraj Sandru na: 

Milutinov životni moto glasi: „Budi Ti, ma šta drugi rekli!“

Ukoliko težiš pozitivnim, temperamentnim ljudima koji osmijehom obeleže dan, „kralj“ južnjačkog okruga ima odgovor na sve tvoje upitanosti, i potrudiće se da tvoja trudnoća protekne bezbrižno, jer su prave informacije – moć!

Želiš da saznaš više o mogućnostima čuvanja matičnih ćelija – kontaktiraj Milutina na: