preloader
Mirela Mitrović - Maticne celije SSCB

Mirela Mitrović

Mirela Mitrović, diplomirani ekonomista, daje potpuno drugačiju dimenziju svojoj profesiji na mjestu generalnog direktora BTGMED Bosna i Hercegovina.

Snažnih liderskih i organizacionih sposobnosti, Mirela vješto usmjerava svakodnevnu dinamičnu atmosferu, uspijevajući da pomiri važnost ritma u poslovanju sa spontanošću – neophodnom za rasterećen, produktivan i kreativan rad cjelokupnog  tima.

Kolege i klijenti Mirelu opisuju kao toplu, fokusiranu, sposobnu mladu ženu, koja ponosno nosi činjenicu da ljepota i pamet idu sjajno ruku pod ruku.

Mirelino poznavanje svakog detalja, svih najsitnijih procesa poslovanja u BTGMED BiH, dovodi je u poziciju da sjajno prelazi s pozicije generalnog direktora na poziciju stručnog savjetnika u oblasti čuvanja matičnih ćelija u Švicarskoj banci matičnih ćelija, kao i Veritas prenatalnih i genetskih testova.

Ovim, Mirela zaokružuje svoje dosadašnje talente u oblasti poslovanja i menadžerstva, i postavlja nove temelje za savremeno poslovanje u sferi medicine i zdravlja.

Ukoliko Ti je važno da imaš savjetnika koji poznaje svaki detalj Tebi važnog procesa u okviru izabrane usluge, Mirela je tvoj definitivni izbor.

 

Kontaktiraj Mirelu:

Trudna si?

Prijavi se za edukativne informacije i posebne ponude, samo za Tebe!